Levering- en retourbeleid

VERZENDEN & AFHALEN

Levertijd
Bestellingen die op werkdagen (maandag t/m vrijdag) geplaatst en betaald worden voor 15.00 uur verstuur ik dezelfde dag, mits op voorraad. Ik streef altijd naar een verzending van 1-3 werkdagen, maar in een enkel geval kan er door de vervoerder vertraging optreden in het afleveren van bestellingen.

Verzendkosten
Alleen verzending binnen Nederland:
Binnen Nederland verzenden wij de bestellingen via PostNL
Brievenbuspakje (incl. track & trace): € 4,50
Reguliere pakketpost binnen Nederland: € 6,95

Afhalen: gratis en op afspraak mogelijk in ‘s-Hertogenbosch

Vanaf € 75,- (na aftrek van kortingen) is de verzending gratis.

Track & Trace

Je ontvangt van iedere order die verzonden wordt een Track & Trace nummer.

Verzenden naar een ander adres
Je kunt in het bestelproces aangeven dat de bestelling op een ander adres bezorgd moet worden.

Afwezig tijdens het bezorgmoment
Dan ontvang je een bericht in de brievenbus waarop je ziet bij welke buren jouw pakket is afgeleverd of waarmee je een nieuwe bezorgafspraak kan inplannen. Wanneer je hier geen gebruik van maakt, dan wordt je bestelling de volgende werkdag opnieuw aangeboden. Er worden in totaal vier bezorgpogingen gedaan, daarna wordt je bestelling retour gestuurd.

Afhalen in de salon
Wanneer je hebt gekozen voor ‘zelf afhalen’ krijg je binnen 24 uur bericht wanneer je bestelling gereed staat in de salon in ‘s-Hertogenbosch. Afhalen kan alleen op afspraak. Neem daarvoor contact op via de App. 

Retourneren

  1. Je hebt het recht om de aankoop binnen 14 dagen na ontvangst, zonder een opgave van reden, te ontbinden. Deze bedenktermijn gaat in op de dag nadat jij, of een door jou aangewezen derde anders dan de vervoerder, de producten heeft ontvangen.
  2. Kosten voor de retourzending komen voor jouw rekening. Eventuele betaalde kosten voor verzending  zullen niet terug betaald worden.  Enkel en alleen de door ons ontvangen betaling van het product zullen bij een acceptabel retour worden terugbetaald.
  3. Binnen de herroepingstermijn dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Je mag de verpakking alleen openen om de aard, de kenmerken en de werking van producten na te gaan. Het herroepingsrecht is dus uitgesloten voor: producten die na opening vanwege hygiënische redenen niet geretourneerd kunnen worden, zoals zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Uitgangspunt hierbij is dat deze inspectie niet verder mag zijn gegaan dan wanneer je een fysieke winkel zou bezoeken en uiteindelijk besluit niet te kopen.
  4. Je bent alleen aansprakelijk voor waardevermindering van het product die het gevolg is van een manier van omgaan met het product die verder gaat dan toegestaan in het vorige lid.

Producten kunnen geretourneerd worden aan:

Beauty spot by Lot

Zilverpark 123

5237 HZ ‘s-Hertogenbosch

  1. Je dient te allen tijde te kunnen bewijzen dat de geleverde producten tijdig retour gestuurd zijn, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van verzending.
  2. Indien je na afloop van de in lid 1 genoemde termijn niet kenbaar hebt gemaakt gebruik te willen maken van het herroepingsrecht respectievelijk
  3. Als je het product niet hebt teruggezonden, is de koop een feit.
  4. Reeds betaalde bedragen zullen zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 30 dagen na ontbinding van de overeenkomst worden terugbetaald op dezelfde wijze als dat je de bestelling hebt betaald. We mogen wachten met terugbetalen tot we het product hebben ontvangen of tot je aantoont dat je het product hebt teruggezonden.