Informatie per behandeling

Basis gezichtsbehandeling  €33,00

De basis gezichtsbehandeling is een behandeling van 60 minuten.Deze behandeling staat vooral bekend om zijn heerlijke massage. We starten de behandeling met een oppervlakte reiniging om make-up en vuil te verwijderen van de huid. Vervolgens beginnen we met het epileren van de wenkbrauwen en eventuele deelbehandelingen (zoals verven wenkbrauwen of harsen bovenlip). Hierna beginnen we met de uitgebreide massage van hoofdhuid, gezicht, oren, hals en decolleté. Na de massage brengen we een voedend masker aan voor de hydratatie. Om de behandeling af te sluiten brengen we een dag en nacht verzorging aan die geschikt is voor jouw huidtype.

Reinigende gezichtsbehandeling €33,00

De reinigende gezichtsbehandeling is een behandeling van 60 minuten. Gericht op het diep reinigen en schoonmaken van de huid. Hierbij beginnen we met de oppervlakte reiniging waarbij we vuil en eventuele make-up verwijderen van de huid. Vervolgens gaan we de diepte reiniging aanbrengen. Deze zorgt ervoor dat de huid week wordt zodat we eventuele onzuiverheden makkelijk kunnen verwijderen.Deze behandeling werkt het beste als jij thuis je huid ook goed reinigt.  Zodra je thuis niet reinigt of niet goed reinigt is dit al lastiger. Hierna gaan we verder met het epileren van de wenkbrauwen en eventuele deelbehandelingen (zoals verven wenkbrauwen of harsen bovenlip). Na het epileren brengen we een voedend masker aan voor de hydratatie. Om de behandeling af te sluiten brengen we een dag en nacht verzorging aan die geschikt is voor jouw huidtype.

Tiener gezichtsbehandeling €35,00

De tiener gezichtsbehandeling is een behandeling van 60 minuten. Gericht op het diep reinigen en schoonmaken van de tiener huid. Hierbij beginnen we met de oppervlakte reiniging waarbij we vuil en eventuele make-up verwijderen van de huid. Vervolgens gaan we de diepte reiniging aanbrengen. Deze zorgt ervoor dat de huid week wordt zodat we eventuele onzuiverheden makkelijk kunnen verwijderen.Deze behandeling werkt het beste als jij thuis je huid ook goed reinigt.  Zodra je thuis niet reinigt of niet goed reinigt is dit al lastiger. Hierna gaan we verder met het epileren en harsen van de wenkbrauwen zodat ze mooi strak worden dan is er ook tijd voor eventuele deelbehandelingen (zoals verven wenkbrauwen of harsen bovenlip). Na het behandelen van de wenkbrauwen brengen we een voedend masker aan voor de hydratatie. Om de behandeling af te sluiten brengen we een dag en nacht verzorging aan die geschikt is voor jouw huidtype.

 

Volledige gezichtsbehandeling €42,50

De volledige gezichtsbehandeling is een behandeling die 90 minuten duurt. Hierdoor heb je de twee behandelingen van 60 minuten samengevoegd. Je hebt in de volledige gezichtsbehandeling dus de uitgebreide massage van hoofdhuid, gezicht, oren, hals en decolleté.De diepte reiniging zorgt ervoor dat de huid week wordt zodat we eventuele onzuiverheden makkelijk kunnen verwijderen. Deze behandeling werkt het beste als jij thuis je huid ook goed reinigt. Zodra je thuis niet reinigt of niet goed reinigt is dit al lastiger. Natuurlijk ook het epileren van de wenkbrauwen en een voedend masker. Om de behandeling af te sluiten brengen we een serum aan en een dag en nacht verzorging  die geschikt is voor jouw huidtype.

Luxe anti-aging gezichtsbehandeling €55,00

We starten de behandeling met een oppervlakte reiniging om make-up en vuil te verwijderen van de huid. Vervolgens beginnen we met het epileren van de wenkbrauwen en eventuele deelbehandelingen (zoals verven wenkbrauwen of harsen bovenlip). De diepte reiniging zorgt ervoor dat de huid week wordt zodat we eventuele onzuiverheden makkelijk kunnen verwijderen. Deze behandeling werkt het beste als jij thuis je huid ook goed reinigt. Zodra je thuis niet reinigt of niet goed reinigt is dit al lastiger. Hierna beginnen we met de uitgebreide massage van hoofdhuid, gezicht, oren, hals en decolleté. Na de massage brengen we een speciaal collageen masker aan. Dit masker blijft 25 minuten op de huid en zorgt voor vermindering van de rimpels. Om de behandeling af te sluiten brengen we een serum aan en de anti aging dag en nacht creme.